Bitcoin lyö vielä korkeamman sointu; Osumia 27 000 dollaria

Bitcoin on ampunut yli 27 000 dollarin rajan, mikä tarkoittaa, että maailman suurin kryptovaluutta on nyt suurempi kuin koskaan.

Bitcoin liikkuu nyt nopeammin

Valuutta on käynyt kauppaa suurimmaksi osaksi lomakauden ajan noin 23 000 dollaria, ja nyt, joulun jälkeen, omaisuus on repeytynyt finanssialalla ja lisännyt vielä 4000 dollaria jatkuvasti kasvavaan hintaan. Valuutta näyttää olevan vakavassa nousussa siihen pisteeseen, että meidän kaikkien on ihmeteltävä, mikä sai meidät tekemään niin suuren kaupan 19 000 dollarista kolme vuotta sitten vuonna 2017. Sen nykyinen hinta merkitsee kymmenen prosentin nousua pelkästään viime päivinä.

Monet analyytikot pohtivat nyt, onko ehkä 30 000 dollaria seuraavaksi valuutalle ennen vuoden loppua. Se on ollut hullu vuosi monin tavoin, mutta bitcoinin kohdalla asiat näyttävät vasta alkavan. Toistaiseksi kaikkien liikkeessä olevien bitcoinien kokonaisarvo on yli puoli biljoonaa dollaria.

Thomas Kuhn – Australian salauspörssin Mine Digital -tutkimuksen ja kaupankäynnin johtaja – selitti äskettäisessä haastattelussa:

Mielestäni muutos tänne on poikkeuksellinen ja sitä voidaan vaihtoehtoisesti pitää ainoana pelinä kaupungissa tänä aikana – suurin osa perinteisestä rahoituksesta on poissa tammikuun puoliväliin tai loppupuolelle – tai tarjous 500 miljardin dollarin markkina-arvon saavuttamiseksi. Minulla olisi vaikeuksia tehdä tarjouksia täällä, mutta jos aikajana on yli 12 kuukautta, sen arvo on jopa 1 biljoona dollaria!

Vaikka laitokset ovat pelanneet vakavasti koko vuoden 2020, tällä äskettäisellä joululoman nousulla näyttää olevan enemmän tekemistä vähittäiskauppiaiden kanssa, koska perinteiset markkinat on suljettu. Marc Bernegger – Crypto Finance Groupin hallituksen jäsen – mainitsi:

Bitcoinin massiivinen hinnankorotus joulun aikana johtuu pääasiassa vähittäiskauppiaista, kun perinteiset markkinat ovat kiinni. En olisi yllättynyt, kun näen terveen korjauksen, kun nämä markkinat avautuvat maanantaina. Aikaisempiin Bitcoinin massiivisiin lyhytaikaisiin hintavoittoihin verrattuna nykyään avaruuteen on osallistunut paljon enemmän ammattimaisia ​​sijoittajia, mikä johtaa nopeampiin hintakorjauksiin ja vähentää pitkän aikavälin volatiliteettia.

Jälleenmyyjillä ei aina ole institutionaalisten toimijoiden vahvuutta. He olivat rallin ytimessä kolme vuotta sitten, mutta vaikka asiat näyttivät aluksi hyvältä, ei kestänyt kauan, ennen kuin bitcoin menetti suurta osaa kestävyydestään seuraavien kuukausien aikana, mikä tarkoittaa, että omaisuus saattaa pudota hieman tulossa viikkoa.

Olemme vasta aloittamassa

Silti muut analyytikot päättävät uskoa, että bitcoin etenee edelleen huipulle. Crypto Compare -päällikkö Charles Hayter sanoo:

Rahan tulostamisen lopettaminen ei ole loppua, mikä ajaa bitcoin-kertomusta. Rahastot pudottavat salkunsa bitcoiniksi ja lauma on vasta alkamassa liikkua.