Crypto Market Cap kommer inden for et stenkast på $ 1 billioner

KORT OM

  • Den 3. januar 2021 nåede kryptomarkedet til en ny all-time høj værdiansættelse.
  • På $ 910 mia. Kom den digitale valuta aktivklasse tæt på $ 1 billioner benchmark.
  • Bitcoins dominans er også steget til et treårigt højdepunkt og er nået op på 68%.

Den 3. januar 2021 ballonerede den kumulative markedsværdi af alle kryptoer til en kæmpestor $ 913 mia. Dollar, et nyt rekordhøjt niveau.

For første gang i næsten tre år kom kryptoaktivklassen tæt på en værdi af $ 1 billioner eller højere. Den tidligere rekord for kryptokurrencymarkedets samlede værdiansættelse blev opnået mod begyndelsen af ​​2018.

Topping på ca. 830 mia. Dollar dengang fik aktivklassen ikke en chance for at krydse benchmarket, før de gennemgik en massiv korrektion mellem 2018 og 2020. En stærk nylig genopblussen har imidlertid banet vejen for kryptomarkedet til endelig at realisere en værdiansættelse af $ 1 billioner.

Bitcoin er nu verdens niende mest værdifulde omsatte aktiver

Ifølge AssetDash, et websted, der rangerer verdens omsættelige aktiver efter markedsværdi, er Bitcoin i øjeblikket det niende mest værdifulde aktiv i verden.

Kryptovalutaen kom for nylig ind i top 10 og overgik kun få dage siden Berkshire Hathaway og Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC). På omkring 600 mia. Dollars er Bitcoin nu et stenkast væk fra at overhale selv Tesla og Alibaba.

Især Berkshire Hathaway ledes af Warren Buffett – en berømt investor, der afskedigede Bitcoin og kryptokurrencymarkedet ved flere lejligheder. I et tilfælde, så sent som i 2018, gik den amerikanske erhvervsmagnet så langt som at kalde det digitale aktiv ‚rottegift i kvadrat‘.

Top Crypto-aktiver, der skubber den samlede markedsværdi alene?

En anden måling, der er steget under dette bull run, er Bitcoins dominans i forhold til andre digitale tokens. Ansvarlig for cirka 68% af den samlede kryptomarkedskapital står Bitcoin Era højt over sine landsmænd. Dette tal repræsenterer et højt treårigt niveau for det digitale token, der mistede en betydelig del af sin markedsandel i 2017.

Selvom Bitcoin komfortabelt tegnede sig for hovedparten af ​​den samlede markedsværdi i næsten et årti, spredte spredningen af ​​ICO’er og nye kryptovalutaer under det foregående bull run sin dominans. Denne måling faldt fra det høje 80% interval i begyndelsen af ​​2017 til en ringe 33% i januar 2018, ifølge data fra CoinMarketCap.

Det er dog værd at bemærke, at meget har ændret sig siden sidste tyrkørsel. For det første er investormanien omkring Initial Coin Offerings næsten forsvundet, hvilket får selv eksisterende altcoin-værdiansættelse til at stagnere.

Mængden af ​​institutionelle penge, der strømmer ind på markedet, er også steget i luften. Derfor skubber Bitcoins lave udbud og høje efterspørgsel åbenbart sin værdi langt højere end det meste af dets konkurrence.

Ud over en billion dollar-værdiansættelse

I 2021 kan en skyhøje Bitcoin måske være klar til at drive markedet ud over det længe eftertragtede billioner dollar benchmark.

Hvis Bitcoins historiske bull run fortsætter gennem resten af ​​2021, vil tilskuere sandsynligvis ikke kun være vidne til et blomstrende kryptokurrencymarked, men også en Bitcoin-værdiansættelse, der overstiger $ 1 billion.

På det tidspunkt vil det næste mål at slå sandsynligvis være den samlede værdi af verdens guldreserver – værd mellem $ 9 og 10 billioner.